Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeTeam Q&AViënna Westphal

Viënna Westphal | Resource manager

Viënna Westphal

Ik ben werkzaam sinds juni 2019 als resourcemanager bij Q&A en ben verantwoordelijk voor de detachering, sales en het uiteindelijke relatiebeheer. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat de drijfveer is achter de mens, waarom zij doen wat ze doen.

Adviseren met een vleugje commercie is wat bij mij past. Soms is nee ook een antwoord. Bij Q&A krijgen we weleens de vraag om een vacature/aanvraag in te vullen en of we snel een cv’s op kunnen sturen zonder de professional gesproken te hebben… dit is een voorbeeld waarop ik “nee” zeg.
Deze werkwijze past niet bij Q&A. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en een open en eerlijk gesprek. Wij gaan voor lange termijn en houden graag goed contact met onze partners & eindklanten.

Om deze reden ben ik ook met veel plezier aan het werk bij Q&A, deze werkwijze past bij mij, wie ik ben en hoe ik me opstel in het werkveld.

Bij Q&A mag je jezelf zijn! Elke dag loop ik met plezier ons kantoor binnen met een “magenta” kleur op de muur, heerlijke koffie en 2 powervrouwen als collega's: zo start de dag direct al goed!