Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeBlogBetrokkenheid, enthousiasme, kwaliteit.

Betrokkenheid, enthousiasme, kwaliteit.

Betrokkenheid, enthousiasme, kwaliteit.

Ik ben 35 jaar werkzaam binnen de ICT waarvan het grootste gedeelte in leidinggevende functies op het gebied van software en infrastructuur ontwikkeling. Sinds eind 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig projectmanager. Afgelopen jaren ben ik voornamelijk actief geweest met de uitrol van VDI werkplekken en de realisatie van netwerk- en hosting infrastructuren.

Vanaf 2012 doe ik regelmatig zaken met Q&A voor zowel mijn eigen inzet als het leveren van capaciteit voor projecten die ik bij klanten uitvoer. Hun betrokkenheid en enthousiasme is heel groot. Ze weten in de overspannen markt altijd kwalitatief goede mensen te leveren waardoor ik (mede) mijn projectresultaten kan waarmaken.

Q&A kenmerkt zich door de klantgerichtheid. Daar waar er veel ICT dienstverleners CV’s doorschuiven proberen ze actief op basis van de klantbehoefte de juiste match te vinden. Ze geven de zelfstandigen die voor hen actief zijn het gevoel dat ze onderdeel uitmaken van de Q&A familie. Ze streven naar duurzame relaties hetgeen zich ook kenmerkt door de tarieven en marges die ze hanteren.

Als je op zoek bent naar een ICT dienstverlener neem dan zeker contact op met het sympathieke en kwalitatief hoogstaande Q&A team.

 

Chris Vluggen, 
Projectleider UCloud, gemeente Utrecht