Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeConsultancy

Consultancy

Kennis en ervaring van complexe migraties, het inrichten van ICT infrastructuur en het toepassen van efficiŽnte architectuur De Q&A ICT consultants leiden projecten door een doolhof aan mogelijkheden naar de juiste oplossing met hun kennis en ervaring in complexe migraties, het inrichten van ICT infrastructuur en het toepassen van efficiënte architectuur waarbij zij grote budgetten beheren. 

Migraties

Onze consultants ondersteunen klanten met verschillende soorten migraties, zoals Windows 7 naar Windows 10,  Cisco naar Aruba, on premise naar cloud of hybride en het migreren van applicaties naar Windows 10, inrichten, testen en uitrollen. Elke applicatie heeft zijn eigen complexiteit en door onze ervaring kennen wij de short cuts.

SCCM

Het opzetten, inrichten en verbeteren van SSCM om configuraties steeds soepel te laten verlopen en uiteindelijk te plaatsen in de cloud. Autopilot vs MDT, zodat we binnen 24 uur nieuwe medewerkers kunnen onboarden.

Office 365 in de cloud

De Q&A consultants kunnen u helpen met documenten veilig op locatie op te slaan, te beschermen tegen virussen en het verzorgen van een back up in de cloud terwijl uw documenten flexibel toegankelijk blijven, ook vanaf andere (werk) locaties.