Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeTeam Q&A

Q&A ICT Dienstverlening

Team Q&A: jouw ICT diensverlener sinds 2005Q&A ICT Dienstverlening is opgericht in 2005 door Nancy de Hoogt en vanaf de zolderkamer uitgegroeid tot een gewaardeerd ICT partner voor diverse opdrachtgevers in o.a. de zorg, onderwijs en overheid. Wij zijn trots op ons netwerk met partners, zzp'ers en natuurlijk onze collega’s.

Team Q&A hecht veel waarde aan persoonlijk contact, misschien zijn we zelfs wel nieuwsgierig… nieuwsgierig naar wat jou als ICT-er beweegt en waar jij energie van krijgt in je werk maar ook als mens. En waar liggen de kansen bij de opdrachtgever? Welke mensen passen er in het team en de bedrijfscultuur? Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid volgens ons credo ‘de juiste professional op de juiste plaats’.

Onze kracht 

Ons netwerk met professionals en opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid is in de loop der jaren flink gegroeid. Wat is gebleven is het persoonlijke contact: de kracht van onze organisatie. Door goed te luisteren weten wij haarfijn de belangen van onze opdrachtgevers en de capaciteiten van onze professionals te verbinden.

De Q&A ICT professionals

Wij zijn trots op onze professionals, die onze klanten op diverse technische vlakken ondersteunen, van servicedesk tot architectuur, complexe migraties en projectmanagement.

Wij investeren constant in onze professionals door ze ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Ze werken onder goede voorwaarden en zijn middels ons kennismanagement programma altijd in bezit van de meest actuele kennis en certificeringen, waardoor zij met onze klanten kunnen meedenken en optimale ondersteuning bieden.

Team Q&A komt regelmatig bij elkaar tijdens kennissessies en teamuitjes. We inspireren elkaar en bouwen samen aan de groei van Q&A.

Team Q&A