Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeTeam Q&ANancy de Hoogt-Ouwerkerk

Nancy de Hoogt-Ouwerkerk | Directeur

Nancy de Hoogt-Ouwerkerk

Nancy de Hoogt startte in 2005 Q&A. “Ik kijk met plezier terug op wat we in die jaren hebben bereikt. Van zolderkamerkantoor tot een mooi bedrijf met een uitgebreid netwerk aan ICT professionals en toonaangevende opdrachtgevers in verschillende sectoren.

We startten destijds met de inhuur en verhuur van helpdeskmedewerkers en systeembeheerders. In 2007 werd de eenmanszaak een BV en kwam de eerste junior systeem beheerder in dienst. Hij groeide al snel door tot IT-consultant. De tijd van de zolderkamer ligt ver achter ons. Q&A maakte een grote professionaliseringsslag. Niet alleen qua omvang en inhoud, maar ook als het gaat om de locatie. Het prettige kantoor in Tiel biedt een plezierige uitvalsbasis voor ons werk.

Het bedrijf groeide niet alleen, maar ook het soort werk veranderde. We bieden nu complete ICT-oplossingen. Omvangrijke migratieklussen die een forse senioriteit vragen. Ik ben trots dat we dit soort trajecten voor grote organisaties mogen doen en als ‘preferred supplier’ te boek staan. Onze schaalgrootte heeft ons dan ook nooit in de weg gestaan om omvangrijke trajecten aan te kunnen.

Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we altijd de juiste kandidaat, ook als we die niet zelf in dienst hebben. We groeien mee met onze opdrachtgevers, kennen het DNA van de organisaties met wie we zaken doen.

Het is onze kracht om de juiste mensen bij Q&A te betrekken. We willen verder groeien, maar ook de opdrachtgevers, medewerkers en freelancers nog persoonlijk kennen. Klanten én freelancers waarderen onze hoge mate van betrokkenheid en servicegerichtheid: ‘Als we met Q&A zaken doen, weten we zeker dat het goed geregeld is…’. En daar doen we het voor!”