Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeManaged ICT Services

Managed ICT Services

Q&A biedt een professionele werkplek met ondersteuning Q&A biedt u, in samenwerking met onze partner, een professionele werkplek met ondersteuning door een 1e lijns helpdesk, die al uw vragen beantwoordt.

Een veilige werkplek in de cloud is 24/7 overal en altijd beschikbaar. Met een Windows look & feel, Office basis, virus scanner en standaard back-up met 30 dagen retentietijd.

Verder ontwerpt, implementeert en beheert Q&A netwerk- en security oplossingen en biedt u professioneel werkplekbeheer, applicatiebeheer en ondersteunende diensten.

Cloudbeheer

Steeds meer organisaties stappen over op clouddiensten. Werken in de cloud kan heel efficiënt en veilig zijn, maar het migreren naar de cloud kan complex zijn. Met mogelijke gevolgen voor de continuïteit van uw organisatie.

Q&A ICT Dienstverlening heeft specialisten die u in alle fases van het migratietraject kunnen ondersteunen middels projectmanagement, consulting en ons cloud platform.

Projectmanagement Cloud

Bij de overgang naar een cloud- of hybride omgeving ondersteunen onze experts u projectmatig met een planning, zodat de continuïteit van uw business gegarandeerd is tijdens zo’n complexe migratie.

Cloud Consulting

We stemmen onze dienstverlening af op uw wensen, technisch, maar ook qua tijd. Omdat de continuïteit van uw organisatie onze zorg is. 

Cloud Platform

Q&A biedt u exclusieve datacentra waarin de clouddiensten voor u worden beheert (o.a. Office 365, gebaseerd op Microsoft en Citrix architectuur).

Infrastructure-as-a-Service

De Q&A Cloud Services hebben betrekking op het leveren van verschillende cloud services gebaseerd op een hosted shared omgeving. Afhankelijk van de producten die u afneemt betaalt u per virtual private server per maand of per gebruiker per maand. Wij bieden de volgende typen cloud services:

  • Private Cloud Solutions;
  • Infrastructure-as-a-Service;
  • Platform-as-a-Service;
  • Software-as-a-Service.