Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeOpdrachtgevers

Wij bieden continuïteit in uw ICT processen

Met ons credo ‘de juiste professional op de juiste plek tegen het juiste tarief’ creëren we een win-win situatie. Wij zoeken de vraag achter de vraag om de juiste professional in te kunnen zetten die het ICT vraagstuk kan oplossen maar ook in het team past. Daarom werken onze professionals graag bij Team Q&A en zien onze klanten de meerwaarde van Q&A.

Met daarbij een forse dosis ervaring en een breed netwerk op het gebied van ICT detachering, consultancy, projectmanagement en cloudbeheer garanderen wij continuïteit, want continuïteit voor onze klanten, dat is waar we het voor doen.

De Q&A ICT professionals

Wij zijn trots op onze professionals, die onze klanten op diverse technische vlakken ondersteunen, van servicedesk tot architectuur, complexe migraties en projectmanagement.

Wij investeren constant in onze professionals door ze ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. De Q&A ICT professionals werken onder goede voorwaarden en zijn middels ons kennismanagement programma altijd in bezit van de meest actuele kennis en certificeringen, waardoor zij met onze klanten kunnen meedenken en optimale ondersteuning bieden.