Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeOpdrachtgeversPreferred supplier Gemeente Utrecht

Preferred supplier Gemeente Utrecht

Preferred supplier Gemeente Utrecht

Ramon Kremers, clustermanager gemeente Utrecht:

"In de loop der tijd detacheerde Q&A verschillende technische ICT-specialisten voor ons. Het voordeel van het werken met Q&A vind ik de voorselectie. We hebben veel contact en ze weten exact de juiste mensen voor ons te selecteren. Dat bespaart ons veel tijd en energie. Vrijwel altijd sluiten de profielen van de mensen die Q&A ons voorlegt aan bij onze wensen. Je merkt dat ze de mensen kennen en zich goed verdiepen in onze vraag. En dat is best uniek in deze markt. Te vaak zie je nog bureaus die slechts ‘cv’s schuiven’ en persoonlijk totaal niet betrokken zijn. Juist in een grote projectorganisatie als de onze – er werken maar liefst 80 externe deskundigen in verschillende projecten – moet je kunnen vertrouwen op de juiste mensen.

Q&A biedt ons o.a. de ondersteuning van het ICT-management. Dat doen ze in verschillende rollen. Denk daarbij aan een assetmanager, een productservice manager, etc. Het zijn vooral de mensen in een technische functie voor o.a. beheer en projectleiding. “

Of er ook verbeterpunten zijn? Kremers denkt lang na: “Dat vind ik lastig. De afspraken die gemaakt zijn  worden goed nagekomen door Q&A. Bovendien zijn ze creatief in het vinden van oplossingen. Ze zetten een stap extra, zonder dat je daarom vraagt, denken echt mee over wat wij nodig hebben, gaan vervolgens op zoek naar de mogelijkheden en komen dan met een passende oplossing. Het persoonlijke contact verloopt ook prima, evenals de begeleiding van de mensen die gedetacheerd worden. En daarin onderscheidt Q&A zich echt!”