Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeBlogQ&A sponsor fiets van Mikebikes weer gespot in...

Q&A sponsor fiets van Mikebikes weer gespot in Maleisië!

Q&A sponsor fiets van Mikebikes weer gespot in Maleisië!

Team Q&A sponsort een prachtig project in Maleisië!

Vanaf februari 2018 kun je de verborgen authentieke Maleisische wereld ervaren met MikeBikes. Samen met het Ministerie van Toerisme, Kunst en Cultuur van Maleisië is het initiatief genomen om het authentieke Kuala Lumpur op de fiets opnieuw te ontdekken.

MikeBikes beoogt het zogenaamde 'ethisch ondernemen': de profits van MikeBikes vloeien terug naar de lokale bevolking door zoveel mogelijk locals in te schakelen bij de activiteiten. Zo wordt er samengewerkt met lokale gidsen, lokale restaurantjes en zullen ook lokale fietsbedrijfjes betrokken worden voor het onderhoud.

Het ultieme doel  is om de kinderen van sociaal zwakkere families in Kuala Lumpur een tweedehands fiets gratis te verstrekken, waarvoor ze zelf zorg gaan dragen. Uiteindelijk zal de toename van deze milieuvriendelijke, groene manier van transport bijdragen aan een schonere en leefbaardere omgeving in Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur heeft kleurrijke bezienswaardigheden, is een smeltkroes van geuren van de lokale markten of de intrigerende levens van de lokale bevolking. Het is daarom één van de meest fascinerende steden in Azië. Onze missie is om deze ontdekkingen met anderen te delen!

          

Kijk op Instagram voor meer informatie over dit mooie initiatief!:

https://instagram.com/stories/mikebikes_kl/2219318932400324719?utm_source=ig_story_item_share&igshid=pyy282k0998n