Direct contact? Bel: 0344 - 627 230 / Mail: info@q-en-a.nl

HomeBlog"Zaken doen moet gebaseerd zijn op vertrouwen é...

"Zaken doen moet gebaseerd zijn op vertrouwen én een persoonlijke klik"

"Zaken doen moet gebaseerd zijn op vertrouwen én een persoonlijke klik"

Roel Peels is directeur/eigenaar van Major Milestones, een expert op het gebied van Lean, Agile, SAFe, Scrum en Digitale Transformaties

“Zaken doen moet gebaseerd zijn op vertrouwen én een persoonlijke klik. Zaken doen moet geen moeite kosten“ zo is de ervaring van Roel Peels.

Focus

Zowel Q&A als Major Milestones hebben een brede scope. Van helpdeskmedewerker tot architect, elke specialisatie binnen de ICT-wereld kunnen we - al dan niet gezamenlijk - inzetten. Of dat nu gaat om migraties, packaging, consultancy, Scrum of SAFe. Ook voor de toekomst geloven we allebei in samenwerking in niches en in focus op expertise. Een specialisatie,  met dito gekwalificeerde opleidingen, is daarbij onontbeerlijk. Evenals snel reageren in tal van situaties.

De kennismaking met Nancy de Hoogt ligt alweer vele jaren achter ons. De ‘klik’ was er al in het eerste gesprek. Sindsdien huren we elkaars expertise over en weer in. We hebben ieder onze eigen, uitgebreide klantenkring. Hierin vullen we elkaar aan. Zo kunnen we een breed aanbod doen voor een veelomvattend netwerk.

Chemie

Q&A valt op. Niet alleen door de compacte en persoonlijke aanpak, maar ook door de vlotte manier van zaken doen. En altijd bereikbaar, heel prettig. En door een team om Nancy heen, dat oprecht betrokken is. Ik heb ervaren dat samenwerking alleen werkt als je elkaar dingen gunt en taken goed verdeelt. Het is essentieel dat je elkaar feilloos aanvoelt én aanvult. In gesprekken met opdrachtgevers hebben we aan een half woord genoeg. Deze chemie voelt ook degene met wie je om tafel zit. En dat merk je ook in de uitvoering. Het vertrouwen is er over en weer en dat is onontbeerlijk voor een succesvolle samenwerking.

Kortom, zaken doen moet ‘makkelijk’ gaan. En daarvoor staat onze persoonlijke klik met Q&A garant!